Voorwaarden

 1. De bestuurder van de vespa moet minstens 18 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs of een rijbewijs B (autorijbewijs).
  _
 2. De waarborg van € 250,- is contant betaalbaar bij ontvangst van de vespa. Bij huur van meerdere vespa’s kan een ander bedrag overeengekomen worden als borg in overleg met La Bella Vespa. Deze waarborg krijg je terug bij het inleveren van de vespa op voorwaarde dat er geen bijkomende schade aan de vespa is.
  _
 3. De reservatie kan pas definitief geboekt worden nadat de huurprijs van de vespa’s op rekeningnummer
  BE73 7370 2903 3860 van La Bella Vespa BVBA is gestort, met vermelding van het aantal vespa’s, de verhuurdatum , naam en gegevens van de huurder. Graag  een mailtje ter bevestiging van de storting.
  _
 4. Ook bij slecht weer gaan de trips door of kan er een waardebon gegeven worden voor een later tijdstip.
  _
 5. De vespa’s zijn een kwartier op voorhand van het gereserveerde tijdstip beschikbaar en dienen met een volle tank (benzine) terug te zijn op het afgesproken uur. Er zal € 10,- per uur aangerekend worden bij een te late teruggave. Andere vertrek- en ophaaluren in overleg met La Bella Vespa.
  _
 6. Klant heeft de mogelijkheid om tot 2 weken op voorhand kosteloos te annuleren. Indien dit niet
  binnen deze termijn valt, wordt er een annulatie-kost van 50% gerekend.
  _
 7. Bij een reservatie vanaf 10 Vespa’s is een begeleider verplicht. Deze begeleider wordt door LabellaVespa voorzien.
  _

De klant heeft de mogelijkheid om een week op voorhand te annuleren zonder annulatie kosten. Indien dit niet binnen dit tijdstip valt, wordt er een annulatie kost van 50% aangerekend.

 
Tweeter button Facebook button