Unieke events op maat

Take a peek inside our packs

What do you choose?

Vespa en Evo Maxx tochten

Prijzen vanaf:

25 /persoon
 • Duo Vespa
 • 3 uur

Wenst U een leuke dag te organiseren met uw bedrijf, dan hebben wij het perfecte voorstel voor U. Geniet heerlijk met uw groep van een ontspannen dag op een trendy en hippe Vespa. Tijdens deze route kunt U heerlijk genieten van de prachtige streken waar we doorheen rijden.

Natuurlijk zijn er in deze pittoreske streken heerlijke restaurantjes waar U de mogelijkheid heeft om even uit te rusten van de tocht en lekker te kunnen lunchen met de groep. U kan natuurlijk ook de vespatocht combineren met een boottocht of één van onze andere formules.

restaurant vespa

Boot
Tochten

Prijzen vanaf:

100 /uur
 • Hollandse sloep
 • prijs/uur

Uw team in de watten leggen? Een toffe teambuilding waaraan iedereen plezier beleeft, verhoogt de motivatie en de sfeer op de werkvloer. Een boottocht op de Leie in en rondom Gent, zal zeker door iedereen geapprecieerd worden!

U kunt bovendien aansluitend genieten van een heerlijk diner in één van de talrijke restaurants aan de boorden van de Leie en/of van de bruisende Gentse binnenstad. Genoeg ingrediënten voor een geslaagde teambuilding!

Vespa en boottocht

Prijzen vanaf:

45 /persoon
 • Duo vespa
 • 2 uur
 • Hollandse sloep

Wenst U een leuke dag te organiseren met uw bedrijf, dan hebben wij het perfecte voorstel voor U. Geniet eerst heerlijk met uw groep van een ontspannen vespatrip. Tijdens deze route kunt U heerlijk genieten van de prachtige streken waar we doorheen rijden.

Na uw Vespatrip stapt U direct van onze locatie op de boot, en geniet U van de prachtige Leie in alle rust. Make it special, en bestel uw flessen cava voor aan boord (meerprijs). U kan ook perfect deze formule combineren met een lunch bij één van onze partners. Het perfecte arrangement om volop te genieten.

Citygame

Prijzen vanaf:

50 /persoon
 • Duo vespa
 • 2 uur
 • Citygame*

Bent U op zoek naar een leuke teambuilding waarbij U kan genieten van een prachtige Vespa tour door de Leiestreek of De
Vlaamse Ardennen met een heerlijke lunch en in de namiddag een actief cityspel in het mooie historische Gent?

Boek dan dit arrangement! De stad verkennen aan de hand van vragen en opdrachten, die via de tablet aan je worden doorgegeven door de cynische kabouter Freddy: Dat is Operation Freddy in een notendop, een interactieve citygame die alle elementen voor een geslaagd groepsuitje combineert!

Vespa & kickboxen

Prijzen vanaf:

45 /persoon
 • Duo vespa
 • 2 uur
 • 1 uur initiatie

Hou je van avontuur en wil je graag nieuwe dingen uitproberen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Bij La Bella Vespa en Art of Sports hebben we een unieke combinatie van activiteiten samengesteld.

Je begint je dag door op een authentieke Vespa door het prachtige landschap te rijden en te genieten van de frisse lucht en het mooie uitzicht. 

Na een ontspannen ritje, is het tijd om wat adrenaline te laten stromen. Bij Art of Sports krijg je een initiatie kickboxen van professionele instructeurs.

Het is een geweldige manier om jezelf uit te dagen, nieuwe vaardigheden te leren en tegelijkertijd te genieten van een geweldige dag vol avontuur en actie. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je combinatie-arrangement en maak je klaar voor een onvergetelijke dag! Uiteraard kan je tussendoor dit ook combineren met een lekkere lunch bij één van onze partners.

Nog niet gevonden wat je wenst?

Wij werken volledig op maat, dus contacteer ons.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW, BA-verzekering en helm. Brandstof is exclusief.