Unieke events op maat!

Take a peek inside our packs

What do you choose?

Vespa en Evo Maxx tochten

Prijzen vanaf:

25 /persoon
 • Duo Vespa
 • 3 uur

Wenst U een leuke dag te organiseren met uw bedrijf, dan hebben wij het perfecte voorstel voor U. Geniet heerlijk met uw groep van een ontspannen dag op een trendy en hippe Vespa. Tijdens deze route kunt U heerlijk genieten van de prachtige streken waar we doorheen rijden.

Natuurlijk zijn er in deze pittoreske streken heerlijke restaurantjes waar U de mogelijkheid heeft om even uit te rusten van de tocht en lekker te kunnen lunchen met de groep. U kan natuurlijk ook de vespatocht combineren met een boottocht of één van onze andere formules.

restaurant vespa

Boot
Tochten

Prijzen vanaf:

100 /uur
 • Hollandse sloep
 • prijs/uur

Uw team in de watten leggen? Een toffe teambuilding waaraan iedereen plezier beleeft, verhoogt de motivatie en de sfeer op de werkvloer. Een boottocht op de Leie in en rondom Gent, zal zeker door iedereen geapprecieerd worden!

U kunt bovendien aansluitend genieten van een heerlijk diner in één van de talrijke restaurants aan de boorden van de Leie en/of van de bruisende Gentse binnenstad. Genoeg ingrediënten voor een geslaagde teambuilding!

Vespa en boottocht

Prijzen vanaf:

45 /persoon
 • Duo vespa
 • 2 uur
 • Hollandse sloep

Wenst U een leuke dag te organiseren met uw bedrijf, dan hebben wij het perfecte voorstel voor U. Geniet eerst heerlijk met uw groep van een ontspannen vespatrip. Tijdens deze route kunt U heerlijk genieten van de prachtige streken waar we doorheen rijden.

Na uw Vespatrip stapt U direct van onze locatie op de boot, en geniet U van de prachtige Leie in alle rust. Make it special, en bestel uw flessen cava voor aan boord (meerprijs). U kan ook perfect deze formule combineren met een lunch bij één van onze partners. Het perfecte arrangement om volop te genieten.

A unique tour with Dille

Prijzen vanaf:

45 /persoon
 • Duo vespa
 • 2 uur
 • Tour Dille*
Stadswandeling gent

Op zoek naar een leuke combinatie waarbij U van de Vespa kunt genieten en een ludieke stadswandeling met een zeer ervaren gids. Boek dan dit arrangement! U geniet van een 3 uur durende Vespatour met aansluitend de stadswandeling (3 uur).

Tijdens de wandeling geniet U van de lekkernijen die Gent te bieden heeft. Dit arrangement is perfect te combineren met een lunch tijdens de Vespatocht en uit te breiden met een boottocht naar Gent.

Extra informatie: De Vespatour is altijd voor de stadswandeling, daar er alcohol gedronken wordt tijdens de wandeling. (vanaf 12pers. – mogelijk voor kleinere groepen met opleg)

Citygame

Prijzen vanaf:

50 /persoon
 • Duo vespa
 • 2 uur
 • Citygame*

Bent U op zoek naar een leuke teambuilding waarbij U kan genieten van een prachtige Vespa tour door de Leiestreek of De
Vlaamse Ardennen met een heerlijke lunch en in de namiddag een actief cityspel in het mooie historische Gent?

Boek dan dit arrangement! De stad verkennen aan de hand van vragen en opdrachten, die via de tablet aan je worden doorgegeven door de cynische kabouter Freddy: Dat is Operation Freddy in een notendop, een interactieve citygame die alle elementen voor een geslaagd groepsuitje combineert!

Nog niet gevonden wat je wenst?

Wij werken volledig op maat, dus contacteer ons.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW, BA-verzekering en helm. Brandstof is exclusief.