The perfect day!

A bachelorparty on a Vespa

Wenst U een super originele vrijgezellendag te organiseren voor slechts € 25,- per persoon? Wij hebben verschillende mogelijkheden en dit aan voordelige tarieven! Eerst en vooral zal de vrijgezel op de “pink vespa” plaatsnemen zodat hij of zij extra in de picture staat!

“Volop genieten, mooie route, de perfecte ingrediënten voor een dag fun"
“Combinatie Vespa en boot, de perfecte formule voor een geslaagde dag!”
“De mooiste locatie in de streek, en direct aan de Leie gelegen.”

new @ La Bella vespa

Make-up workshop

Kent make-up ook nog veel geheimen voor jou? Wil je de kneepjes van het vak leren? Heb je vragen over hoe je je mooiste gelaatstrekken kan accentueren?

Ik geef jou graag de tips & tricks om jezelf te maquilleren en laat je kennis maken met de producten van Make-Up Designory (MUD) tijdens een demo van GLEAM Studio.

We gaan samen op zoek naar welke accenten bijdragen aan een frisse naturelle look voor elke dag. Je leert welke tools en producten je hiervoor nodig hebt.

Geniet van een ontspannend moment, met een hapje en een drankje, waarbij een professionele make-up artist dit allemaal stap voor stap uitlegt aan de hand van een demo op één van de deelnemers.

Alle informatie kan je tijdens de demo noteren in een persoonlijke gids die je achteraf mee naar huis neemt.  Prijs vanaf €35,-/pers.

vrijgezellen
vrijgezellenfeest
“Actie vrijgezellen: De vrijgezel rijdt gratis* op de vespa!"

Prijzen:

Halve dag 2u.

1 vespa/2p.
45 per vespa
  •  

halve dag 3u.

1 vespa/p.
45 Per vespa
  •  

halve dag 3u.

1 vespa/2p.
50 Per vespa
  •  
Popular

*Gratis actie: de vrijgezel rijdt gratis op een duo Vespa of krijgt een korting op een Vespa voor 1 pers. min. afname van 4 Vespa's