Vespa & boottocht

Boottocht op de Oude-Leie en een Vesparoute
.

Voor groepen tot 40 personen (of meer) hebben wij een uniek concept uitgewerkt samen met La Bella Vespa en Auberge-du-Pêcheur. De groep wordt opgesplitst in tweeën. Terwijl de ene groep zich een weg baant door de Leiestreek op een originele Vespa, vaart de andere groep aan boord van een luxe-jacht op de Oude-Leie. ‘s Middags komen de 2 groepen samen om te lunchen in Auberge-du-Pêcheur. In de namiddag wisselen de activiteiten. Onderstaande prijzen omvatten de huur van het jacht, de huur van de Vespa’s, de brandstof en de begeleiding. Dranken en maaltijden zijn niet inbegrepen.

Prijzen:
(voor 40 pers. excl. dranken en maaltijden)
Ma.|di.|wo.|do.|vr. € 82,25 p.p.
Za.|zo.|Feestdagen € 87,25 p.p.
Alle prijzen zijn incl. BTW

.

Luxe sportboot
.

  • Boottocht op de Leie met prachtige sportboot tot 8 personen begeleider inbegrepen
  • Prijs per uur € 80,-
  • Snelvaart mogelijk mits € 50,- extra.

Verder bieden wij u verschillende mogelijkheden van catering aan boord op aanvraag.

.

Hollandse sloep tot 8 personen
.

Vanaf dit seizoen beschikt La Bella Vespa over een eigen sloep. Met deze boot mag u zelf varen en kunt u heerlijk genieten van een mooie tocht op de Leie of een tocht door het historisch Gent. Indien gewenst kunnen wij ook voor een kapitein zorgen.
Onderweg kunnen wij voor u restaurants reserveren om een stop te houden of voorzien wij op voorzoek een uitgebreide picknick. U mag dIt ook zelf voorzien. U kunt met 8 volwassen hierop plaatsnemen in alle comfort.

Prijzen:
Weekdagen Weekend en feestdagen
2 uur € 90,- 2 uur € 100,-
4 uur € 150,- 4 uur € 180,-
8 uur € 230,- 8 uur € 250,-
Indien U de boot langer wenst te huren,
komt dit op € 45,- per uur.
U heeft verschillende tijdstippen om te starten:
10u of 14u voor de halve dag.
10u voor de volle dag.

.

Vespatrip met boottocht

.

Sinds kort werkt La Bella Vespa samen met Rederij Dewaele ook bekent als “de bootjes van Gent”, om zo te kunnen voldoen aan de grotere groepen. Op deze manier kunnen wij samen groepen aan tot 80 personen met een combinatie van een boottocht en vespatrip. Hier heeft U de keuze uit verschillende tochten. U kunt genieten van het oude en historische Gent met daarbij een gids of U kunt heerlijk genieten van de Leie.

Indien U op hotel verblijft in Gent met uw gezelschap bieden wij U de mogelijkheid om ons per boot te bereiken. Tijdens deze boottocht van ongeveer 30 min. doorkruist U het prachtige, historische Gent. Wanneer iedereen met de boot gearriveerd is, kunnen we vertrekken vanuit een jachthaven met de vespa’s. U kan dan kiezen uit één van onze formules om zo met een hippe en trendy vespa de streek te ontdekken. Na de vespatrip heeft U de mogelijkheid om terug naar Gent te gaan per boot, zodat U nog heerlijk kunt nagenieten van de fantastische streek die U zojuist heeft ontdekt.

Prijzen zijn op aanvraag.

 
Tweeter button Facebook button